БЕЗАЛКОХОЛНА ПИЋА

НЕГАЗИРАНА ПИЋА

 • Лимунада 0,2 180 дин
 • Цеђена поморанџа 0,2  180 дин
 • Голф јабука 0,2 150 дин
 • Голф поморанџа 0,2 150 дин
 • Голф боровница 0,2 150 дин
 • Голф бресква 0,2 150 дин
 • Голф јагода 0,2 150 дин
 • Ајс ти 180 дин

ВОДЕ

 • Аква вива 0,25 100 дин
 • Роса 0,33  120 дин
 • Књаз Милош 0,25 100 дин
 • Аква вива 0,75 160 дин
 • Књаз Милош 1/1 160 дин

ГАЗИРАНА ПИЋА

 • Кока-кола 0,25 150 дин
 • Фанта 0,25  150 дин
 • Швепс битер лемон 0,25 150 дин
 • Швепс тоник 0,25 150 дин
 • Спрајт 0,25 150 дин
 • Гуарана 150 дин

ТОПЛИ НАПИТЦИ

 • Домаћа кафа 80 дин
 • Чај  100 дин
 • Еспресо 100 дин
 • Еспресо са млеком 120 дин
 • Капућино 120 дин
 • Нес кафа  150 дин
 • Топла чоколада 150 дин
 • Кувана ракија 150 дин
 • Кувано вино 150 дин

АЛКОХОЛНА ПИЋА

СТРАНА ЖЕСТОКА ПИЋА

 • Џони Вокер 0,03 210 дин
 • Балантајн 0,03  210 дин
 • Џек Денијелс 0,03 260 дин
 • Чивас Регал 0,03 280 дин
 • Смирноф водка 0,03 190 дин
 • Кампари 0,03  190 дин
 • Џин 0,03 150 дин
 • Јегер 0,03 190 дин
 • Вермут 0,05 150 дин
 • Мартини бјанко 0,05 190 дин

ДОМАЋА ЖЕСТОКА ПИЋА

 • Ракија од дуње “Рајал“ 0,03 150 дин
 • Ракија од кајсије “Рајал“ 0,03  150 дин
 • Домаћа шљивовица 0,03 120 дин
 • Ракија од шљиве и меда “Медена“ 0,03 180 дин
 • Виљамовка “Таково“ 0,03 150 дин
 • Лоза “13. јули“ 0,03  110 дин
 • Вињак “Рубин“ 0,05 140 дин
 • Горки Лист 0,03 140 дин
 • Водка “Балтик“ 0,03 110 дин

ПИВО

 • Јелен 0,5 150 дин
 • Јелен фреш 0,5  150 дин
 • Никшићко 0,33 170 дин
 • Бекс 0,33 170 дин
 • Старопрамен 0,33 190 дин
 • Пауланер мутно 0,5  250 дин
 • Пауланер светло 0,5 250 дин

ВИНСКА КАРТА

ВИНО КУЋЕ

 • Бело вино “Радовановић“ 1/1 800 дин
 • Црвено вино “Радовановић“ 1/1  800 дин
 • Розе вино “Каја“ 1/1 800 дин

ВРХУНСКА ВИНА

 • Тријумф, Александровић 2700 дин
  (Шумадија, суво бело вино, 13,9% алк.)
 • Шардоне, Радовановић  2200 дин
  (Шумадија, суво бело вино, 14% алк.)
 • Шардоне, Ковачевић 2000 дин
  (Шумадија, суво бело вино, 13% алк.)
 • Совињон Блан, Звонко Богдан 2100 дин
  (Палић, суво бело вино, 13% алк.)
 • Тамјаника, Винарија Чокот 1500 дин
  (Александровац, суво бело вино, 13,2% алк.)
 • Крстач,13. јул – Плантаже  1200 дин
  (Црна Гора, суво бело вино, 12,5% алк.)
 • Варијанта, Александровић 2000 дин
  (Шумадија, полу-суво розе вино, 13,5% алк.)
 • Розето, Ковачевић 1500 дин
  (Фрушка Гора, полу-суво розе вино, 12,5% алк.)
 • Регент, Александровић 2700 дин
  (Шумадија, суво црвено вино, 13,9% алк.)
 • Аурелиус, Ковачевић 2200 дин
  (Фрушка Гора, суво црвено вино, 13,5% алк.)
 • Каберне совињон, Радовановић 2000 дин
  (Шумадија, суво црвено вино, 13% алк.)
 • Пино ноар, Бело Брдо 2000 дин
  (Срем, суво црвено вино, 15% алк.)
 • Прокупац, Винарија Чокот 1800 дин
  (суво црвено вино, 13,7% алк.)
 • Вранац Про Корде, 13. јул – Плантаже, Црна Гора 1500 дин
  (суво црвено вино 14% алк.)
 • Каберне совињон, Рубин 1200 дин
  Крушевац, суво црвено вино, 12% алк.