Ресторан “Добар знак”

Отворен је у мају 2008. године, као спој четрдесетогодишњег искуства у угоститељству и дугогодишње породичне традиције. У пријатном амбијенту нашег ресторана који је пажљиво склопљен од традиционалних детаља, спојено је најбоље од старог и новог из домаћег угоститељства.

Смештен у аутентичну кућу са тршчаним кровом, дрвеним површинама и пространом сунчаном баштом, амбијент ресторана одише ненаметљивим шармом некадашњих локала са почетка 20 века. Пространство кровне конструкције и топлина централног камина, дају посебну топлину, али и отварају апетит.

Ресторан “Добар знак” својим гостима нуди традиционалну српску кухињу, попут хељдопите, проје, козијег сира, јагњетине и телетине испод сача, димљених ребараца, као и разних јела са роштиља. За све љубитеље слатког, ту су кнедле од шљива и сува пита са орасима. Наша карта пића обилује домаћим ракијама и винима на радост гостију

Аутентичан и пријатан амбијент нашег ресторана идеалан је за одржавање свих врста прослава, као што су: свадбе, крштења, рођендани, ручкови, које често имамо прилику да организујемо. Поред тога, домаћини смо повремених изложби са етно мотивима, а у зимском периоду организујемо музичке вечери уз акустичну гитару, тамбурицу и виолину.

Са жељом да Ваш боравак у нашем ресторану буде незаборавно искуство које ћете дуго памтити, наше љубазно и професионално особље увек је ту да Вас срдачно дочека и угости. За Ваш потпуни угођај, ресторан “Добар знак” је климатизован, а гостима је на располагању и приватни паркинг.