РЕСТОРАН “ДОБАР ЗНАК”

Уколико желите да Ваше славље уприличите у прелепом амбијенту којим доминирају традиционални детаљи, ресторан “Добар знак” је права адреса за Вас. Организација прослава у нашем ресторану подразумева бригу о свим ситницама како би Ваша забава протекла на најбољи могући начин.

Смештен у аутентичну кућу

Са тршчаним кровом, дрвеним површинама и пространом сунчаном баштом, амбијент ресторана одише ненаметљивим шармом некадашњих локала са почетка 20 века. У пријатном амбијенту нашег ресторана који је пажљиво склопљен од традиционалних детаља, спојено је најбоље од старог и новог из домаћег угоститељства.

 

Аутентичан амбијент нашег ресторана

Идеалан је за одржавање свих врста прослава до 120 особа, као што су: свадбе, крштења, рођендани, ручкови, које често имамо прилику да организујемо. У зависности од Ваших жеља и потреба можете изабрати једну од наше две свечане сале: доња сала капацитета до 80 људи и горња сала до 40 људи.

 

Ресторан “Добар знак”

Нуди Вам велики избор разноврсних менија, који су састављени од богате понуде хране и неограниченог пића. У зависности од врсте прославе цене менија се крећу од 16-24 евра по особи, а постоји и могућност креирања јеловника по Вашем избору. Савршено припремљена и аранжирана храна са нашег менија задовољиће и укусе најизбирљивијих гостију.